Accu & Co
Accu & CoPremium Hapert Dealer

Aanhangwagen kopen

AANHANGER KOPEN IN DE REGIO LEUVEN?

Komt u uit de regio Leuven, Mechelen, Geel of omgeving en wilt u een kwalitatief hoogstaande aanhangwagen kopen? Dan heeft u bij Accu & Co in Testelt volop keus! Wij zijn namelijk een officiële dealer van HAPERT Aanhangwagens en diverse andere kwaliteitsmerken. Dit betekent dat u bij ons altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit. Van de toonaangevende merken die wij voeren, verkopen wij uiteraard alle modellen aanhangers en trailers.

VAN HAPERT AANHANGWAGENS TOT SPECIAALBOUW

Koop bijvoorbeeld een praktische kipper, een robuuste bakwagen, een duurzame plateauwagen, of een gesloten aanhanger van HAPERT. Zoekt u juist een functionele autotrailer, of een speciale trailer, zoals een paardentrailer, veetrailer, koetstrailer, motor- of boottrailer? Ook dan kunt u bij ons kiezen uit de vele modellen. Maar daar stopt onze dienstverlening niet. Want ook voor het kopen van een maatwerk aanhangwagen of speciaalbouw remorque gaat u eenvoudig naar Accu & Co aanhangwagens in Testelt.   

TWEEDEHANDS AANHANGERS EN TRAILERS TE KOOP

Naast het kopen van een nieuwe aanhangwagen, kunt u bij ons in Testelt ook terecht voor het aanschaffen van een betrouwbare occasion tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Alle tweedehands aanhangwagens die bij Accu & Co te koop staan zijn streng gecontroleerd, uitvoerig getest en uitstekend onderhouden. Dit betekent voor u dat u ook op onze kwaliteit kunt vertrouwen, wanneer u bij ons een tweedehands aanhanger koopt. 

TRAILER OF AANHANGWAGEN HUREN IN TESTELT

Ook voor het huren van een aanhangwagen of trailer kiest u Accu & Co Aanhangwagens. Bij ons in Testelt vindt u altijd een ruim aanbod remorques in de verhuur en profiteert u van de laagste tarieven voor alle denkbare termijnen. Onze verhuuraanhangers zijn ideaal voor ondernemers en particulieren uit de regio Geel, Mechelen, Leuven, maar ook uit Antwerpen, Brussel en omgeving. Bekijk direct het actuele assortiment online en reserveer de gewenste aanhanger of trailer. Of bezoek ons in Testelt voor een persoonlijk advies op maat.

REPARATIE EN ONDERHOUD VAN AANHANGWAGENS

Heeft uw HAPERT aanhangwagen specifiek onderhoud nodig? Of wilt u een speciale trailer laten repareren? Accu & Co verzorgt ook onderhoudsbeurten en reparatiewerkzaamheden voor alle soorten aanhangers en trailers. Dankzij onze snelle service kunt u snel weer met uw remorque de weg op. Gaat u zelf een defect onderdeel vervangen en wilt u daarom een nieuw aanhanger-onderdeel kopen? Ons magazijn in Testelt heeft alle gangbare onderdelen op voorraad.