Accu & Co
Accu & CoPremium Hapert Dealer

Aanhangwagens

ASSORTIMENT AANHANGERS VAN ACCU & CO IN TESTELT

In de regio Testelt en omgeving staat Accu & Co bekend als dé specialist in de verkoop, verhuur en onderhoud van aanhangwagens en trailers. Wij verkopen niet alleen nieuwe remorques van HAPERT en andere bekende kwaliteitsmerken, maar ook voor de aanschaf van een betrouwbare tweedehands aanhangwagen hoeft u niet verder te zoeken. Het complete aanbod bestaat onder meer uit kipper aanhangers, plateauwagens en bakwagens, multitransporter, bagagewagens, koelwagens en diverse andere modellen met gesloten opbouw. Bij ons in Testelt vindt u altijd een ruime keuze aan open en gesloten aanhangwagens in uiteenlopende soorten en maten.

WIJ VERKOPEN OOK SPECIALE TRAILERS

Bij Accu & Co Aanhangwagens vindt u natuurlijk ook een uitgebreid assortiment trailers, waaronder autotrailers, paardentrailers, veetrailers, boottrailers, motortrailers en koetstrailers. Ook voor maatwerk modellen en aanhangwagen speciaalbouw kunt u bij ons terecht. Loop gerust een keer binnen in onze showroom in Testelt en informeer naar de mogelijkheden op het gebied van aanhangers en trailers.

DÉDEALER VAN HAPERT AANHANGWAGENS

Accu & Co is een Premium Dealer van HAPERT aanhangwagens. Ons dealergebied reikt verder dan alleen Testelt en strekt zich uit tussen Geel, Mechelen, Leuven en Hasselt. HAPERT staat al jaren bekend om de sterkste aanhangers in de gewichtsklasse tot 3.500 kg. Dit merk sluit daarom ook perfect aan op onze hoge kwaliteitseisen. Wij zijn er dus ook erg trots op dat we de verkoop, verhuur, service, garantie en reparatie van elke HAPERT aanhanger mogen verzorgen.

Wilt u graag professioneel advies over het complete assortiment aanhangwagens van dit sterke merk? Bezoek dan de showroom van Accu & Co in Testelt. Ons team staat klaar om u over elk type aanhanger te informeren!

AANHANGWAGEN KOPEN: NIEUW OF TWEEDEHANDS?

Wij verkopen zowel nieuwe als tweedehands aanhangers. Elke occasion is uitvoerig getest, perfect onderhouden en technisch in optimale conditie. Bent u op zoek naar een specifieke gebruikte aanhangwagen, maar staat de gewenste remorque niet tussen het actuele assortiment? Het aanbod van Accu & Co Aanhangwagens wisselt dagelijks, dus houd onze website regelmatig in de gaten.