Accu & Co
Accu & CoPremium Hapert Dealer

Typen aanhangwagens

WIJ VERKOPEN ALLE SOORTEN AANHANGERS EN TRAILERS

Vanuit de vestiging in Testelt levert Accu & Co aanhangers en trailers van uiteenlopende kwaliteitsmerken. Naast het kopen van een nieuwe of tweedehands aanhanger, kunnen bedrijven en particulieren bij ons ook een speciale trailer, maatwerk remorque of speciaalbouw model aanschaffen. Daarnaast verhuren wij ook diverse soorten aanhangwagens en trailers. Ook verzorgen we al uw onderhoudsbeurten en reparaties. Kortom, bij Accu & Co in Testelt kunt u terecht voor alles op het gebied van aanhangers en trailers.

AANBOD VAN HAPERT AANHANGWAGENS IN TESTELT

Accu & Co is de enige Premium Dealer van HAPERT aanhangwagens voor de regio Testelt en omstreken. Het assortiment is onderverdeeld in 5 verschillende series:

AZURE BAKWAGENS & PLATEAUWAGENS

De HAPERT AZURE is een robuuste aanhangwagen met open laadbak. Binnen deze serie vindt u sterke bakwagens en plateauwagens in alle soorten en maten, met een laadvermogen tot maximaal 3.500 kg bruto. 

SAPPHIRE GESLOTEN AANHANGERS

Met de SAPPHIRE-serie levert HAPERT de meest betrouwbare aanhanger voor het transporteren van uw waardevolle ladingen. Alle gesloten remorques uit deze serie vindt u bij Accu & Co in Testelt, zoals onder andere; bagagewagens, koelwagens, marktwagens, verkoopwagens en reclamewagens.

COBALT KIPPERS

COBALT kippers laden, transporteren en lossen elke vracht met het grootste gemak. Deze kipper aanhangwagens zijn leverbaar met enkelas, dubbelas of tridemas. Ook kunt u kiezen tussen remorque met achterwaarts of driezijdig kippend systeem.

INDIGO AUTOTRAILERS

De HAPERT INDIGO is dé autotrailer voor het snel en veilig vervoeren van al uw voertuigen en machines. Naast de verschillende afmetingen, laadvermogen en vele opties, heeft u ook de keuze tussen een kantelbare of niet-kantelbare aanhangwagen.

BASIC AANHANGWAGENS

De BASIC-serie heeft HAPERT volledig afgestemd op kleine ondernemers, semi-professionals en veeleisende consumenten. Binnen deze serie vindt u compacte en toch ook rijk uitgeruste plateauwagens, bakwagens en bagagewagens.

SPECIALE TRAILER OF AANHANGWAGEN SPECIAALBOUW

Accu & Co levert niet alleen open en gesloten aanhangers van HAPERT en andere kwaliteitsmerken, maar ook speciale trailers. Zo kunt u bij ons in Testelt terecht voor het kopen van een paardentrailer, veetrailer, koetstrailer, motortrailer of boottrailer. Wij leveren daarnaast ook maatwerkoplossingen en zijn specialist in aanhanger speciaalbouw. Wat uw wensen ook zijn, de vakspecialisten van Accu & Co maken het mogelijk!